آموزش عمومی کارکنان بخش پذیرایی
- الگوهای رفتاری و آداب معاشرت با میهمانان و همکاران شامل :
مهمان نوازی از دیدگاه ملی ، مذهبی ، ملی- مذهبی ، علمی
نیازهای انسانی افراد جامعه تحت عنوان میهمان
ویژگی های مثبت افراد شاغل در بخش پذیرایی
آداب خوش آمدگوئی به میهمان
شناخت اشتباهات رفتاری در برخورد با میهمان
آداب غذاخوردن ، لباس پوشیدن ، بیان مطالب و................
آداب کارو نحوه برخورد با همکاران و مراجعان
- آداب پذیرایی شامل :
استانداردهای بین اللملی دربخش پذیرایی
بهداشت فردی ، ابزارکار ومحیط
اصول نظافت و آشنایی با مواد نظافتی
انواع سرویس ها ، چیدمان میز غذاخوری( تئوری و عملی)
سازماندهی و گردش کار در محیط
روش های سرویس دهی
طرز چیدمان سرویس و نحوه جمع آوری ظروف مصرف شده
- در پایان دوره در صورت موفقیت در آزمون مربوط ، گواهینامه معتبر اعطاء خواهد شد .
- طول دوره 25 ساعت آموزشی خواهد بود.
- هزینه دوره برای هر نفر10/000/000ریال می باشد .